utilaje si linia tehnologica pentru fabricarea de ciorapi si sosete

Ciorapi barbati

Ciorapi femei

fabrica de ciorapi

tricotat – se utilizeaza masini de tricotat ciorapi cu doi cilindri , de finete 14 si 18 , marca savio-matec , productie italia , cu comenzi electronice , cu mai multe posibilitati de contexturi de tricot.utilajele sunt in stare foarte buna de functionare si lucrul cu personal cu inalta calificare poate garanta un produs finit de calitate extra.

fabrica de ciorapi

incheiat – masini de incheiat ‘’ochi cu ochi’’ , kett finete 18 si 22 , ceea ce corespunde cu cele doua tipuri de fineti ale masinilor de tricotat . deasemenea operatiunea de incheiere , fiind una foarte delicata , trebuie facuta cu personal calificat.

fabrica de ciorapicalcat – se folosesc forme electrice de calcat ciorapi marca conforti , cu marimi din toata gama de dimensiuni de sosete barbatesti , de la 39-45.

fabrica de ciorapietichetare – se face manual , prin sertizare , folosind eticheta conceptie proprie , si produsa la o tipografie de ultima generatie. se foloseste carton 300 gr./m.p. , lacuit.

fabrica de ciorapi

ambalare –Ambalarea ciorapilor se poate face la pereche fiecare pereche de ciorapi intr-o punga ,cate 10 perechi de ciorapi banderolate si la cutii de carton cate 80 perechi de ciorapi /cutie . Deasemenea ciorapi se pot ambala si in alte variante propuse de client.

fabrica de ciorapi

prezentare - societata noastra pune la dispozitia vanzatorilor produselor noastre , expozoare , pe care se pot aseza 80 de perechi de ciorapi din modelele si culorile alese de client.